Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2020 16:56 - ПЪЛНО РАЗКРИТИЕ 50
Автор: deusson Категория: Други   
Прочетен: 711 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 24.03.2020 10:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  

 

 Вирусът е само лекарството. Страничните ефекти не са  непредвидими, случайни или нежелани. Колко време след спиране на медикамента те продължават да действат? Възможно ли е да се превърнат в трайни изменения?

Чували сте, че лекарствата преминават изпитания, които трябва да изяснят следните аспекти:

1.     Как действа медикамента върху причинителя на болестта?

2.     Как се повлиява пациента от лечението?

За изясняване на горните въпроси се прави тест. Ето какво констатират провеждащите изследването.

Резултати от проведен мащабен тест. Анализ на експеримент „Щракване с пръсти“.

След направен анализ, резултатите са изключително обнадеждаващи. Клиента (пациента) диша спокойно и е в добра кондиция. Всички болестотворни организми се повлияват от лечението с изключение на статистически пренебрежим брой индивиди, за които ще се върнем в раздела „Прогнози“.

С проведения експеримент успешно изолирахме болестотворните организми, маркирахме с маски лицата им и ги въведохме под домашен арест. Прекъснахме възможността им за придвижване и ограничихме контактите помежду им. Сведохме способността им за само обезпечаване до минимум, чрез ограничаване на възможността за производство на необходимите им средства за съществуване, като отрязахме достъпа до ресурси и инструменти.

Положихме под контрол снабдяването със стоки и информация, като при всички тези мерки те самите ни оказаха пълно съдействие.

Трябва да отбележим, че предварително приложените  терапии по ограничаване на краткосрочната памет сега дават удивителен резултат, който ни позволява в рамките на една-две седмици да подаваме противоречаща информация без никаква реакция от тяхна страна.

От това можем да заключим, че рецепторите им за обективност на информацията са напълно преодолени и извадени от строя, при което опитните организми са в пълно объркване и дезориентация.

В резултат на всичко казано дотук можем да отчетем привеждането на спящите в състояние на будна кома и годни за употреба.

Прогнозни резултати от проведеният тест и препоръки за действие.

Приведените в състояние на будна кома болестотворни организми са готови да бъдат използвани по предназначение. Като първа стъпка те ще съдействат безпрепятствено за откриването и отстраняването на незначителния брой индивиди, които не се повлияха от приложеното лечение.  Като препоръка предлагаме да се обяви съревнование и съответна награда за най-успешните разобличители на неповлияни индивиди.

Добре е търсачите да се разделят в подгрупи на откриващи и отстраняващи. По този начин ще се мотивират масите да се организират и противопоставят в името на обща кауза – изчистването на вредните индивиди. Съдбата на последните е плодотворно да се остави в ръцете на търсачите, защото макар да се досещаме каква ще бъде тя, то това допълнително ще разсее фокуса от реалните цели на това изчистване.

Препоръчваме на клиента да взема чрез подставени лица и двете страни във възникващите спорове, като да не допуска споровете да намерят компромисно решение или още по-зле създаване на прецедент и образуването на групи, които сеят съмнение в целесъобразността на провежданата чистка.

Заключение.

След поемане на пълен контрол над комуникациите и прекъсването им за лично ползване, може да се премине към следващия етап предвиден от клиента.

От провелите експеримента “Щракване с пръсти“.

Ако все още си мислите, че вие сте пациента, попитайте се как ви лекуват. Едно лечение, което включва страх за биологичното ви унищожаване, вменява ви вина за евентуалното унищожение на себеподобните ви - не е добро лечение.

Лечение, в което медицината е поставена на заден план, в подчинено формално присъствие и пациента не се подобрява – не е добро лечение.

Лечение, което застрашава и ви лишава от храна и средства за поемане на елементарни нужди, като за целта използва репресивни методи - не е добро лечение.

Лечение, което ви отнема правото да вземате собствени решения, като освен това налага рестриктивни мерки върху информацията и ограничава източниците, от които да я получавате и ви отнема възможността за собствена оценка на ситуацията, в която се намирате - не е добро лечение.

Лечение, което ограничава контактите ви и отнема правото на организиране в групи, както и други права свързани с личните ви свободи, като свободно предвижване и каквото им потрябва - не е добро лечение.

 Когато от индивид част от обществото ви превръщат в организъм в полза на това общество - не е добро лечение.

Такова лечение не е добро за вас. Не е никакво лечение!

 






Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deusson
Категория: Други
Прочетен: 94977
Постинги: 73
Коментари: 12
Гласове: 49
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930