Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2020 17:47 - ПЪЛНО РАЗКРИТИЕ 49
Автор: deusson Категория: Други   
Прочетен: 816 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 27.01.2020 13:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

Алтернатива – 3! Какво се крие зад това? Без значение дали знаете или не какво е закодирано в това зловещо „Алтернатива – 3” за всеки е ясно, че то е нещо трето по ред, т.е. предхождано от Едно и Две. Тези „алтернативи” се раждат от главите на учени хора  в средата на миналия век. Представляват алтернативи за човечеството, какъвто се е явявал „Ноевият ковчег” и проекта на Ной (с божията помощ, разбира се). Причините и тогава в началото на времето, и сега при евентуалният му край са еднотипни – природно бедствие, което е на път да унищожи човешкия род. Разбира се най-достойните, умни и знаещи са призвани да го спасят.

Съществуването и задействането на „Алтернатива – 3“ се разкрива в ТЕЛЕВИЗИОННИЯ ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ НА ДЕЙВИД АМБРОУЗ И КРИСТОФЪР МАЙЛС излъчен на 20 юни в далечната вече 1977 г. по ITV. За събитията около историята по създаването му е написана книга от журналиста Лесли Уаткинс. Това се налага, защото в разследването си научно-популярната програма се сблъсква с неочаквани препятствия и смайващи разкрития, които карат  реалността на познатия свят и неговото устройство да се разпаднат пред невярващите им очи. Въпросната книга е озаглавена „Космическа конспирация”. Няма да я преразказвам по никакъв начин, но можете да се запознаете с нея на дадения линк в края на статията.

Сигурно знаете, че Ной не е спасил „човечеството”, а само отделни негови представители. В позитивен смисъл той е спасил „бъдещето на човешкия род”, както и роднините си, но това изглежда в реда на нещата и е само скромна компенсация за голямата загуба. Освен библейската история на Ной, за същите или много подобни събития могат да се намерят сведения по всички краища на света. Разбира се всички различни от библейските свидетелства не доказват с нищо истинността си, но това не е пречка да са доказателство за автентичността на библейските събития. Искат или не, те ги подкрепят, това не е проблем, нали?

Преди потопа хората са били предупредени по най-различни начини, но както знаем не са избегнали катаклизма и всички ние сме потомци на дядо Ной. Този „факт” би повдигнал разни въпроси свързани с расите и нееднородността на сегашното човечество, но изглежда те не са в полза за общото благо на човешкия род. Затова няма да ги задаваме тук. Имате си глави, задавайте си ги там.

Алтернатива – 3, както и планът на Ной решава глобални проблеми и си поставя задачата да спаси „бъдещето“ на човечеството. Това означава и тогава, и сега да се жертва огромната част от него, като се защитят избрани негови представители. Тези „избраници“ притежават „по-висши“ характеристики като знания, умения, творчески заложби в изкуството, науката  и не на последно място „здрави гени“.

Как обаче това да стане и да бъде извършено в строга тайна? Откровенията предшестващи библейския потоп служат от една страна за предупреждение, а от друга за опазването на плана в тайна пред очите на всички. Не трябва ли и сега да бъдат предупредени хората? Работата е там, че са предупредени и „предупреждавани” от десетилетия.

В книгата си от 1989г. „Тайното международно правителство” Бил Купър Пише следното: „През 1957 г. е проведен симпозиум, на който присъствали най-великите учени на човечеството. Те дошли до извода, че към или веднага след 2000 г. планетата ще се саморазруши поради нарастващото замърсяване на околната среда БЕЗ ПОМОЩТА НА БОГ ИЛИ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ.

Съгласно тайната директива на Президента Айзенхауер учените от обществото Ясон получили заповед да изучат сценария и да направят рекомендация, изхождайки от своите изводи.  Обществото Ясон потвърдило резултатите от изследванията на учените и направило три рекомендации, наречени Алтернативи 1, 2 и 3.  Алтернатива 1 се състояла в това да се използват ядрените източници за пробиване на дупки в стратосферата, чрез които топлото и замърсеността да отидат към Космоса, да се измени културата на човечеството от потребителска култура в култура за защита на земните  дадености. От трите алтернативи тази била най-малко удачната, възможна за реализация, поради вътрешната природа на човека и допълнителните разрушения, които ще създадат сами по себе си ядрените взривове. Алтернатива 2 се състояла в това, да се построи мрежа от подземни градове и тунели, които биха могли да защитят отбрани представители от всички култури и занятия, където те биха могли да живеят и да съхранят човешката раса. Останалата част от човечеството била оставена на произвола на съдбата на повърхността на планетата. Алтернатива 3 се състояла в това, да се експлоатират извънземните и земни технологии, така някои избрани да могат да напуснат Земята  и да създадат колонии в открития Космос. Аз не мога нито да потвърдя, нито да отрека “запаса” от човешки роби, които ще бъдат използвани за ръчен труд, за да се осъществи този план.”

Щом се огледаме за подобни „предупреждения” в масовата култура на всеобща достъпност  ще открием огромен брой произведения и изследвания по темата за предстоящ природен апокалипсис, свързан със замърсяването на околната среда. От безумието в очите на Грета Тунберг през световния ураган Ал Гор и стигаме до корена родил „алтернативите”. Едва ли някой може да изреди заглавията на филми и сериали в основата, на които е заложена „Алтернатива - 3”. Ето някой от тях: „Елизиум”, „Гатака”, „Забвение”, ”Стоте”, „Изгубени в космоса”и безброй други. Книгите са още повече, но няма как да не споменем „Фондацията” на Азимов, която сякаш той пише по целия път на творчеството си. Общото при всички е, че Земята е безнадеждна – меко казано негодна за живот в определен момент и напусната от човечеството. Друго общо изглежда е човешката вина, тук няма „кастинг”, няма „избраници”, вината е поделена.

Както е посочено от Купър „вътрешната природа на човека” е основната пречка, неизбежното да се случи. Казват ни направо, че ако оставят човека на собствената му воля, той ще унищожава каквото му попадне под ръка и пред очите. Индивида е лишен изглежда от волята на еволюцията и освен да руши нищо добро не може да се очаква от него. Затова се вземат съответните мерки, които да бъдат препятствие за изява на човешката му същност.

Мръсната дума конспирация, която според тълковния речник означава: „Запазване в тайна, прикриване на някаква дейност или проява” е всъщност начина да се заобикаля свободната воля на личността. Изборът се прави в затворен кръг от хора имащи достъп, а всички извън него имаме право да се съгласим или не. Изборът – техен, съгласието – наше. В повечето случаи дори не знаем със съгласието си какъв избор на кръга подкрепяме. За реализиране на дадено решение, взето от вътрешният кръг на човечеството без право на избор се предоставя възможност да подкрепи поредица от благородни каузи, които по същество се явяват отделни точки от глобален план. Планът на тесния кръг, който го крие в тайна с помощта на конспирацията. Разбира се и тук има планове в големият план. Един такъв свързан директно по темата „Алтернатива – 3” е „ДНЕВЕН РЕД 21”, за който можете да прочетете на втория линк.

Сигурно ви прави впечатление, че „Алтернатива - 3” е в кавички. Така е защото има определено двуличие в избраното на тъмно заглавие на този план за спасение на човечеството. Как точно ще се спасяват хората, когато те са вече в списъка на жертвите още преди да е настъпило събитието. Да ме извинят природо-защитниците, но и самите те са класифицирани като „Вреден дивеч”, т.е. годни за измиране (избиване). Всъщност природо-защитните, екологичните и Ню Ейдж движенията са планирани и се реализират в подкрепа на Големия план. И ето изненада -  „Алтернатива – 3” е само още една част от цялото. С малки стъпки към прогрес, както се казва.

За да е всичко под контрол и както казах „свободната воля” да се сведе до това, да дадеш съгласие или не, объркването трябва да е пълно. Това се постига явно много лесно. Създават се групи, които да се настроят една срещу друга. Природо-защитници срещу туристи (да напомням ли, че туризма е здравословна кауза). Вегани срещу невегани (месоядни), разбира се трябва да се изхожда от безумието, че животните са по-висши от растенията. Феминисти срещу сексисти, като се разбира по презумпция, че първите са жени, а вторите мъже, иначе би било грозно жени срещу мъже, та това е едната половина от човечеството срещу другата. Всички тези движения и организации (с идеална цел) си имат своите звезди и водачи, които директно и индиректно са подпомагани (включително и финансово) от онези кръгове или техни представители, вземащи решенията и съставящи планове за изпълнение от всички останали.

Общите ни неща останаха малко, но сме на път да загубим и тях. За сега всички дишаме въздух, но тенденцията е той да има цена, която да плащаме под формата на някакъв данък. Само пред името на дадения данък е нужно да има думичката Еко или Био. Проблемът със всеобщото пиене на вода е отдавна решен. Всички притежаваме мозък с който произвеждаме невъобразимо много мисли. Това също се оказва проблем по пътя на „общата цел”, за решаването му се грижат „духовните” ни водачи. Разбира се на първо място са представителите на организираната религия, която между другото е под протекция и е освободена от данъци. За несметните ѝ богатства са изписани тонове хартия, но тя постоянно се нуждае от нашите дарения, я за някоя порутена църква, манастир или за изхранването на бедстващи монаси. Това обаче е извън темата сега. Тук става дума как това е в подкрепа на „голямата цел”. Всеки втори ще изтърси клишето, че църквата подържа и се грижи за морала. Това е повече от идиотско, защото никой от повтарящите въпросното клише не би определил себе си, като „лишен от морал”. Да не говорим колко са тези, които са се допитали до църквата кое е морално и кое не, понеже видиш ли – не знаят. Всъщност човеците изповядват еднакъв вътрешен морал, но са под влиянието на различни организирани религии. Това разбира се ги поставя в конфликт едни на други. Това от една страна, а от друга ги подчинява на определените от религията закони (известни още като канони и догми). Най-важната цел в полза на „Големия план” е канализирането на светогледа на големи маси хора. Разбира се в атеистичния свят се мислят за защитени от „отровата на религията”, но те не си дават сметка, че атеизма също е организиран и има своите водачи и „духовни учители”. Просто имаме поредното противопоставяне между религиозни и атеисти. На тези две групи има и друго решение, нали искаме избор?

Ето изгрява звездата на Ню Ейдж! Разбира се това са най-миролюбивите, благи и толерантни хора. Те единствено мразят Егото в себе си и правят всичко възможно да се освободят от него. Те са общност, част от неделимо цяло, снежинки в лавината. Кои други са подчинени на общо съзнание? Пчелите, мравките, изобщо животинското царство. Назад по стълбичката на еволюцията, под знамето на духовното извисяване. Ама този дух изглежда е напуснат от носителя си. Няма значение, прана да пада и да бъде Възнесение.

Идват най-знаещите – Извисените. Те са въоръжени с книжнината на всички религии, науката им е втора природа, но понеже познават законите на метафизиката не са под властта на никого освен може би на (а изненада) „духовните си водачи”, които те наричат учители. Те не са лишени нито от Егото си, нито от собствен морал, но за съжаление са го подчинили на целите на организацията или учението си. Те следват пътя на Висшият си Аз и всичко, което се случва във света около тях, колкото и несправедливо или неморално да изглежда е разрешено от някой Висш Аз. За съжаление нищо не може да се направи, такива са законите на вселената. Дори и да изтезават някого, той си се учи. Разбира се не е грешно да се помогне на някой близък, както се е получило при Ной например.

Тайните общества, ето това вече е интересно. Нали затова Реалити програмите са толкова популярни. Не само защото воайорството е изконно в човешката природа, но и защото се научават тайните на другите. Добре е да научаваш чуждите тайни, това ти дава знание, но още по-добре би било да можеш да запазиш собствените си тайни. Много малко хора знаят, че именно в тайните общества няма тайни. Това е част от посвещаването и под една или друга форма собствените ти тайни са на разположение на организацията. Тази група лесно би могла да се обедини с предходната, но това е грешка, която за съжаление често се допуска. Истината е, че тайните общества са сродени повече с организираната религия, където изповедта също е част от посвещението. На всичко отгоре тези две групи се инспирират една друга в безкрайните си фрагментации или секти. Колкото по-малки кръгове затварят, толкова повече си приличат. Единствената разлика остава свръх съзнанието, на което са подчинени. Но и тук за изненада можем да открием един и същи господар.

 „Лука 4:5 Тогава, като Го изведе на една висока планина и Му показа всички царства на света, в един миг време, дяволът Му каза:

6 На Тебе ще дам цялата тази власт и слава на тези царства, защото на мен е предадена и аз я давам на когото искам.”

Е, това е само една от пресечните точки на общите тайни. Явно и едните и другите знаят на кого принадлежи „цялата тази власт и слава на тези царства”, но крият от кого му е предадена. Сигурно е едно, че според тях живеем в чужда собственост.

Тогава какво остава за нас? Да се примирим с ролята си на вреден дивеч? Ако е така защо са нужни всичките главоболия със съставяне на тайни планове, планове в плановете и така до безкрай? Колкото и изкусни, рационални да са тези планове има нещо от което се страхуват, защото може да ги провали. Човешкия фактор. Те разбира се предпочитат да го наричат човешка грешка и по всякакъв начин се стремят да я отстранят. Но ние не сме „човешка грешка”, макар да грешим. Ние сме „човешкия фактор”, който никой план не може да пренебрегне, ако иска да успее. Изключвайки ни от плана си те изглежда са допуснали най-фаталната си грешка.

 Марко 4:22

„Защото няма нещо тайно, което да не стане явно; нито е било скрито нещо, освен за да излезе наяве.”

Алтернатива, в която сме обречени ще си има работа с „човешкият ни фактор”. Това изглежда е ясно на провеждащите плана, както и на онези, които ги контролират. Защото няма конспирация без йерархия. Ние „вредния дивеч” можем да живеем едни с други без никакви усилия. Не ни е нужно да отнемаме нечии права или да натрапваме собствените си желания против волята на някого. Нямаме никаква нужда да овластяваме с права, които сами не притежаваме, други хора, които да ги използват срещу нас.

 „Истината ще ви освободи”

 

 

https://mega.nz/#!6x8W2Sgb!p9KxM-fzHWrb79yb_p9uGCoQoS_pc0jYDGm79KYjITI

http://deusson.blog.bg/drugi/2015/06/20/pylno-razkritie-5.1370477




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: deusson
Категория: Други
Прочетен: 94792
Постинги: 73
Коментари: 12
Гласове: 49
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930